Testimoniale

Aceaste testimoniale sunt de la recenta cladire finalizata de Craiova Residence din Str. Caracal nr.79B, Craiova


marijuana and cialis.

Doctor Cheita Nicolae

DR. CHEIŢĂ NICOLAE

Am cumparat clinica de la LiaEco, am fost impresionat de design-ul si calitatea cladirii, si-au indeplinit toate promisiunile. Au facut o cladire unica in Craiova si nu s-au retinut de la cheltuieli. Am facut o investitie foarte buna cand am cumparat de la ei.

Living Room

Andi Predoi

"Cand am decis impreuna cu sotia mea asupra acestui apartament am vrut sa avem o garantie a caminului nostru. Locuiam deja intr-un aparatament dintr-un bloc vechi iar acesta a fost unul din motivele pentru care am decis ca vrem ca noua noastra casa sa nu mai aiba miros de subsol sau scari intunecate. Am vrut deasemenea sa ii oferim copilului nostru o calitate a vietii."

Living Room

Daniel Tucana

"La mine decizia a fost simpla privind investitia in casa mea, pe termen lung. Bloc nou si bine construit, apartamente spatioase si luminoase, design modern"

Intrare in apartament

Alin Albu

"Recunoastem ca a fost un efort, dar nu un efort neaparat financiar ci si psihic. Am trecut de la o locuinta intr-un bloc vechi, cu camere mici si intunecoase, intr-un apartament nou, luminos si spatios. Am pus in el toata dragostea noastra si am amenajat casa mult visata."